Over Voor je Stadsie

Voor je Stadsie is hét crowdfunding en -sourcingplatform voor lokale initiatieven in de stad Utrecht. Via Voor je Stadsie kun je als initiatiefnemer donaties (crowdfunding) en kennis, hulp en materiaal (crowdsourcing) werven.

Voor je Stadsie is in opdracht van de gemeente Utrecht gerealiseerd door het landelijke crowdfundingplatform Voor je Buurt. Onze missie is om mensen met creatieve, leuke, inspirerende en soms broodnodige ideeën Utrecht te helpen bij het opzetten en realiseren van hun initiatief via crowdfunding en/of crowdsourcing. Ga je via Voor je Stadsie aan de slag dan is de kans groot dat je mensen tegenkomt van Voor je Buurt, Gemeente Utrecht, VC Utrecht, de Utrechtse Uitdaging, Social Impact Factory en de Rabobank.

Dit zijn de mensen die je tegen kunt komen bij Voor je Stadsie:

Martijn

Martijn Arnoldus

Martijn is directeur van Voor je Buurt. Je kunt hem tegenkomen bij presentaties en workshops van Voor je Stadsie.

Aster3

Aster van Tilburg

Aster is crowdfundingadviseur bij Voor je Buurt. Ze geeft trainingen en begeleidt initiatiefnemers bij het opzetten van een succesvolle crowdfundingcampagne. Je zult haar vooral tegenkomen bij de workshops van Voor je Stadsie. 

Daniëlle Gouman

Daniëlle is crowdfundingadviseur bij Voor je Buurt en coördineert alle campagnes op Voor je Stadsie. Ze geeft daarnaast trainingen en workshops. De kans is groot dat je snel kennismaakt met haar enthousiaste maar ook kritische blik op je campagne.

Dionne Doets

Dionne is campagnebegeleider bij Voor je Buurt. Met deze stage studeert ze dit jaar af aan de opleiding Cultureel Erfgoed aan de Reinwardt Academie. Bij Voor je Buurt begeleidt Dionne initiatiefnemers van crowdfundingcampagnes, en houdt zij zich bezig met social media en onze blog. Ook kom je haar tegen bij de trainingen van Voor je Buurt.

daphne Daphne van Rhee

Daphne is adviseur maatschappelijk initiatief bij gemeente Utrecht en community manager bij  de Social Impact Factory. Ze heeft een uitgebreid netwerk binnen de gemeente en kan je helpen om in je campagne de social impact market in te zetten om expertise en materieel te werven.

Fotograaf foto Martijn:  Jeroen Dekker; Foto Aster: Giorgos Gripeos CC BY 4.0.