Voor je Stadsie is hét crowdfundingplatform voor lokale initiatieven in de stad Utrecht. Via Voor je Stadsie zamel je geld, hulp en materiaal in en geef je samen met anderen kleur aan je omgeving. Neem zelf initiatief! Bekijk hieronder hoe je kunt bijdragen aan lopende campagnes of hoe je zelf een campagne opzet.

 Zo draag je bij aan een lopende campagne:

crowdfunding voor je stadsie

bekijk_campagnes_knop-300x78

Academie. Zo zet je een campagne op:

Wat heb je nodig voor een succesvolle campagne op Voor je Stadsie?
Je leest er alles over in de door Voor je Buurt ontwikkelde oline academie voor crowdfunding. Klik op de knoppen en leer van ervaringsdeskundigen hoe crowdfunding werkt.

Academie-geschikt-initiatief  Academie-realistisch-doelbedrag Academie-betrokken-netwerk Academie-overtuigend-verhaal  

Academie-goed-opbouw-campagne Academie-beloningen Academie-prikkelend-filmpje-en-mooie-fotos Academie-online-en-offline-campagneacties

Zelf starten? Kijk eerst welke voordelen we bieden!

Overweeg je een campagne te starten en vraag je je af waarom je zou crowdfunden via Voor je Stadsie? Dit is onze service voor jou:

Wij helpen je om je campagne uit de startblokken te krijgen. We spreken altijd samen je campagne door en kunnen putten uit de ervaringen van honderden crowdfunders die je voor gingen.

Wij hebben extra’s waarmee je campagne sneller succesvol wordt. Dankzij onze partners krijg je toegang tot waardevolle kennis en contacten en/of tot extra financiële bijdragen. Klik hier om het volledige overzicht te krijgen.

Wij doen alleen aan ‘no cure no pay’. We vragen alleen een fee (5% van het opgehaalde bedrag) als je campagne succesvol wordt. Geen verborgen kosten en geen vast starttarief.